soundhealing

Owv bekende redenen is er voorlopig geen soundhealing gepland…

Waarom soundhealing?

Soundhealing is de kunst om met harmonische tijdloze klanken, gevuld met de intentie van verwelkoming, de natuurlijke harmonie van jouw ziel en lichaam naar boven te laten komen.

  • Makkelijk ontstressen zonder technieken te moeten leren?
  • Wil je eens werkelijk tot een diepe ontspanning komen?
  • Heb je even ruimte nodig om dichter bij jezelf te komen?
  • Zoek je een efficiënte en toch betaalbare manier om emotionele pijn te helen en je spirituele ontwikkeling te stimuleren?
  • Heb je bovendien wel eens zin om je te laten verwennen in een bad van hemelse en aardse klanken en vibraties?

Zou het niet heerlijk zijn om even diep te kunnen wegdromen uit alle moetens, drukte en aardse beperkingen? Zodat je bewust de innerlijke dimensies kunt opzoeken, waar pijn kan oplossen, harmonie kan ontstaan en jij je bekrachtigd kan voelen? Wat als je je op korte tijd zo diep zou kunnen ontspannen dat blokkades gewoon loskomen? Hoe zou het zijn om je terug in harmonie te voelen, in contact met je innerlijke kern?

Vroeger en nu

Stress is de kwaal van deze tijd die veel andere klachten veroorzaakt. We zijn met z’n allen vaak zo opgeslorpt door de wetten van de materie dat we niet meer tot ontspanning komen, en bovendien het contact met onze binnenkant verliezen.

Tegelijk vergeten we in onze cultuur de waarde van natuurlijke klanken op onze gemoedstoestand. In de oudste culturen waren mensen meestal omringd door natuurgeluiden. Bovendien maakten ze tijd voor rituelen om de verbinding met de zieledimensie levend te houden. Eenvoudige klanken en gezangen speelden hierin een belangrijke rol. Deze rituelen vormden de kern van de gemeenschap en de individuele levens van alle leden. Soundhealing is dus van alle tijden; de helende werking van klank is onlosmakelijk met verbonden met het wezen Mens.

Wat gebeurt er in een soundhealing?

Elke maand ben je welkom in onze soundhealing ceremonie met reiki. Comfortabel liggend op een matje begeleiden we je naar een reis in de droomtijd, je innerlijke werelden. Vervolgens word je omhuld door liederen van de ziel en klanken van oerinstrumenten rond en soms op je lichaam: trom, ratel, stem, klankschalen, gong, rainstick, fluiten, didgeridoo, sansula, shruti box,…. De energieën en de trillingen van klanken en reiki werken in op je energielichaam. Zo kan je heel diep ontspannen,blokkades komen los en je komt in een meer harmonieuze resonantie, dichter bij je Kern. Een soundhealing is een echte verwenning, een geschenk aan jezelf.

Data: –> zie Agenda

Bijdrage: 30 €

–> Inschrijven

Proeven?

Schrijf je in voor de gratis online watermeditatie en proef van onze klanken!

Reacties van deelnemers

“Toen ik met mijn wagen onderweg was had ik geen enkel idee voor wat er deze avond stond te gebeuren. Ik liet het dan ook helemaal open.
En zonder enige verwachting reed ik heel gefocust naar het evenement en tijdens het rijden kreeg ik geregeld het idee dat er gezongen ging worden! Wow, meestal is zingen eerder beperkt bij klank meditaties. Ik heb al heel wat klankschaal meditaties en ceremonies ervaren. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor gezang, want het is toch het meest belangrijke instrument. Met de stem kan er heel wat bereikt worden.
Ik werd leuk ontvangen door Maarten, heb mij daar dan heel aangenaam geïnstalleerd. Heel krachtig werd ik ondergedompeld in een sfeer waarbij het contact met de Aarde heel intens is.
Verschillende klanken en geluiden vulden de omgeving welke, voor mij een sterk contact teweeg bracht met Moeder Aarde. En juist daar door ontstond er voor mij een goed inwendig contact met de verschillende geluiden. Een eerste beeld wat bij me binnen kwam was van Beer. Deze stond rechtop hief zijn krachtige klauw recht omhoog. Er verschenen heel wat totem dieren. Op gegeven ogenblik zag ik een kind in een labyrint rond wandelen en het keek in allerlei spiegels.
Heel wat beelden kwamen en gingen.
Verscheidene trommels en instrumenten werden bespeeld welke een heel aangename sfeer opriepen. Op gegeven ogenblik voelde ik healings energie rondom mij neer dwarrelen. Op een later moment tijdens de healing, werd er mij reiki energie gegeven op de juiste plaats.
Gelet op alle criteria was het voor mij een zeer aangename ervaring. Een aanrader.
Om het geheel af te sluiten kregen we nog een heerlijk drankje.
Hartelijk dank voor deze mooie ervaring.” Yves

“Ik wil je nog laten weten dat ik diep onder de indruk was van de laatste soundhealing en Reiki. Het heeft veel in me losgemaakt en ik had even tijd nodig om het allemaal wat te verwerken. O.a. mijn onderrug voelt sinds de soundhealing echt wel beter aan. Ik begrijp nu ook beter wat er lang geleden in ander leven is gebeurd en wat mijn huidige levensopdracht is. Hiervoor wil ik jou, Hedwig en An hartelijk danken. Veel liefs” Lucia.

“Ik wil je nog eens bedanken voor de fijne soundhealing van vorige vrijdag.  Het effect is echt voelbaar in alle dimensies van het bestaan zoals, meer gronding en stabiliteit, emotioneel tot rust komen, gedachten die rustiger worden en meer vreugde ervaren. Ook mijn kleinzoon vond het fijn en heeft zich heel rustig gehouden tijdens de sessie wat niet zo evident is daar hij een lichte vorm van autisme heeft. Hij neemt zich nu al voor om volgende keer als ik ga nog eens met me mee te komen….” L. en V.