Spirituele krijger training Warrior of Light

Anker de Kracht van Spirit in je leven

Spirituele krijger

Een intensieve training van 6 maanden waardoor jij in elk moment gaat staan in de kracht van een Spirituele Krijger: iemand die onwankelbaar en ten diepste kiest voor Vrede, Licht en Liefde.

Lees hier de getuigenissen van deelnemers

Herken jij dit?

Je bent al een tijdje op het pad van bewustwording. En je hebt al gevoeld dat het meest gangbare leefpatroon van hoe te werken, eten, sociale omgang e.d. voor jou niet klopt. Want intussen heb je ontdekt dat er meer is dan dat; dat er een Sacrale Kracht is die alles overstijgt. Je voelt je geroepen om die op jouw manier in de wereld te zetten. Je voelt dat je voor Licht wilt kiezen. Die keuze definieert een spirituele krijger.

Met andere woorden: je bent eigenlijk een Lichtwerker en je voelt deze levensmissie trekken. En je bent heus al stappen aan het zetten om je los te maken van wat jou ervan weerhoudt om dit te doen.

Het blijkt echter niet zo simpel te zijn…

Want je hebt al wel wat workshops gevolgd, misschien zelfs al een hele hoop. En het voelt wellicht wel goed op het moment dat je daar bent. Het doet deugd om te herbronnen, samen te zijn met gelijkgezinden, te ervaren dat dit écht jouw ding is.

Maar enkele dagen na dat weekend, in de rush van alledag, lijkt het alweer een ver-van-mijn-bed-show.

Spirituele krijgers die de weg kwijt zijn

Dus je zoekt telkens nieuwe ervaringen op om dat stukje thuiskomen te herbeleven, maar in je dagelijks leven verandert er niet wezenlijk iets.

Op deze manier ontwikkel je moeilijk een echte, duurzame relatie met je eigen kern en blijf je steken in het patroon van oplossingen in de buitenwereld zoeken.

Als je echt eerlijk bent met jezelf, dan herken je dit waarschijnlijk wel.

Je blijft dan ook in situaties terecht komen waarin je geconfronteerd wordt met het feit dat je er niet echt in slaagt om het spirituele leven waar je zo toe geroepen wordt in de praktijk om te zetten.

Het lijkt soms ook wel of de huidige toestand van de wereld alle ontwikkeling van Lichtwerkers lijkt tegen te werken…

Dikwijls verlies je nog je aarding, je contact met Moeder Aarde dat je het gevoel geeft van ‘ik sta er’. In contact met anderen voel je
je energie al te vaak leeglopen en bovendien vraagt het ook best wel wat om daar terug bovenop te komen. In dit patroon kan je moeilijk de innerlijke stem van je Ware Natuur horen die jou eigenlijk dient te leiden. Een spirituele krijger kan je je dan niet echt voelen…

Om het even heel cru te stellen:

Je blijft je kracht eigenlijk weggeven aan een hoop illusies.

Namelijk collectieve overtuigingen over ‘hoe het hoort of ‘hoe het zou moeten‘, ingegeven vanuit angst. Angst voor tekort, om niet goed genoeg te zijn, voor afwijzing. Dat is geen beschuldiging; we laten ons immers allemaal in meer of mindere mate misleiden door ‘de droom van de wereld’, zoals de Tolteken het noemen.

Desondanks is dit niet zoals het leven bedoeld is en vooral: we kunnen dat veranderen.

Misschien is het al zo ver gekomen dat het Leven je een wake up call heeft gegeven. Dat wil zeggen een diepgaande crisis zoals een ernstige ziekte, ongeval, relatiebreuk, bijna-dood-ervaring, kortom iets dat je leven helemaal overhoop gooide of zelfs stillegde. Dat gebeurde mij 23 jaar geleden. Soms wordt verandering zo nodig dat het je opgelegd wordt.

De verandering in bewustzijn is een grote omschakeling.

Je wordt geroepen om als een Lichtwerker in deze wereld te staan en dat vraagt de kracht van een krijger. Een spirituele krijger.

Jij ként deze kracht; je hebt ze gevoeld in jezelf tijdens workshops, je hebt ze gezien in anderen. Hoewel je ze in je draagt, dient deze kracht te worden gemobiliseerd.

Dan zal ze door je stromen met een intensiteit die je je nu nog niet kunt voorstellen en ankert ze zich écht in je.

Don’t let them fool you, or even try to school you. Don’t let them change you, or even rearrange you. Could you be loved?…’

Bob Marley

Als je tijdig luistert naar je binnenkant, dan hoef je geen ernstige wake up call te krijgen.

Ik heb het meegemaakt en ik wil je dat besparen. Bovendien kan ik je ook helpen om er geen 23 jaar over te doen of net als ik voor tienduizenden euro’s workshops en trainingen te volgen om in je spirituele kracht te gaan staan.

Warrior of Light

is een unieke training van 6 maanden waarin ik al mijn ervaring, kennis en vaardigheden doorgeef. Waarom? Om mensen te helpen in hun kracht te gaan staan en spirituele krijgers te worden, Lichtwerkers die in het gewoel van de wereld kunnen staan.

Na een ernstig ongeval en een uittredingservaring 23 jaar geleden, begon mijn leven te veranderen en ontvouwde mijn spirituele weg zich voor me. Sindsdien heb ik mezelf helemaal gewijd aan dit proces. Hierbij heb ik onnoemelijk veel geleerd en ben ik zeer rijk aan hands on ervaring geworden.

En nog belangrijker: ik sta er in vertrouwen, wat er ook gebeurt, omdat ik in elk moment de onvoorwaardelijke steun, kracht en leiding van de Hemel en de Aarde zie, laat doorstromen en ervaar.

Ik leef het leven van een spirituele krijger: zoals ik voel dat Spirit mij leidt. Ik oefen me constant in het onthechten van de stemmen die zeggen ‘hoe het zou moeten’, die me willen wijsmaken dat ik niet heel, gedragen en vrij ben.

Spirituele krijger

Dit resulteert nu in deze training waarin ik alles samenbreng wat ik geleerd heb. Een combinatie van sjamanisme, methoden en inzichten uit verschillende oude spirituele tradities uit Oost en West, en verschillende oude en nieuwe stromingen in de leer van zelfrealisatie. Hierin heb ik me de afgelopen 23 jaar verdiept en ik heb ze geïntegreerd heb in mijn leven.

Lees hier wat deelnemers over deze training zeggen:

Op een heldere, doorleefde en eenvoudige manier toont Maarten de weg naar een rijker en voller leven. Nooit gedacht dat op zo’n korte tijd dergelijke impact voelbaar zou zijn in mijn dagelijkse zijn en doen. Dankjewel Maarten, voor je kracht en en puurheid.
– Ewoud

Ik heb een blijvende transformatie ondergaan tijdens deze intense cursus met Maarten en een groep van spirituele krijgers. Elk van ons had een verschillend krijgerspad en het werd een persoonlijk begeleide ontdekkingstocht in zachtheid gedragen door Maarten. Bij deze tocht kwamen veel emoties vrij in een veilige omgeving. Maarten liet veel ruimte voor het bespreken van persoonlijke blokkades en levensvragen, steeds beantwoord op een intuïtieve manier. De rode draad van de cursus draait rond een herontdekking diep in jezelf van wie je werkelijk bent en het ontwikkelen van liefde voor jezelf. Door middel van krachtige meditatietechnieken, ceremonies, zweethutten en andere beproefde methoden werd het stil van binnen en ontdekte ik mezelf weer als een spiritueel krijger. Deze cursus is op maat gemaakt in deze tijden van chaos en onzekerheid. De verbinding met mijn hart, met de natuur, met de Aarde en met mijn helpers geeft me innerlijke kracht en rust wanneer het buiten onrustig is. Ik beveel deze cursus dan ook heel warm aan. – O.

Meer getuigenissen:

Het traject ‘The Way of the Peaceful Warrior’ (nvdr: de vroegere naam van ‘Warrior of Light’) heeft voor mij deuren geopend die tot dan toe gesloten waren. Het is een geschenk, waar je de rest van jouw leven de vruchten van blijft plukken. Ik ben een heel ander mens geworden, en ben heel dankbaar dat ik heb mogen deel nemen aan deze reis, welke een blijvende groei gerealiseerd heeft. In samenwerking met de ten zeerste waardevolle ondersteuning van de traject begeleider en de mooie harmoniserende opleidingsplaats. De begeleider welke altijd klaar staat ter ondersteuning en begeleiding heeft me volledig geleid naar persoonlijke groei en tevredenheid. – Yves B.

Ik ken Maarten en zijn werk al enkele jaren en dus toen ik over zijn nieuw traject hoorde wist ik meteen dat ik mee wou doen. Ik heb me op voorhand niet veel afgevraagd over de inhoud daar ik zeker wist dat het sowieso helemaal de moeite zou zijn. En hij heeft me niet teleurgesteld. Ik ben heel erg gegroeid in die 6 maand. Duidelijk ben ik meer in mijn kern, stabieler en herken triggers veel sneller waardoor ik er veel bewuster mee omga. Ook besef ik nog beter dat elke dag, elke situatie een spirituele les is. Heel kort gezegd ben ik gewoon een gelukkiger mens geworden. Het traject vergt heel wat van je. Er zijn de weekends die niet te onderschatten zijn, het huiswerk en dan nog het leven zelf. Maar als je klaar bent voor een volgende (grote) sprong in je zelfontplooiing, dan zou ik niet twijfelen. Gewoon doen! – A.

Zoals ik al zei, is deze training uniek. Nergens anders in België of Nederland vind je een training waar deze eeuwenoude en hoogontwikkelde methoden zo gecombineerd worden, specifiek gericht op de realisatie van spirituele krijgers.

Je zult leren:

 • hoe je verbinding met de oerkracht van de Aarde en met Spirit levend te houden. Je leert met ceremonie werken om een krachtveld neer te zetten en veel dieper samen te werken met je krachtbronnen en spirituele helpers.
 • gecenterd te blijven in je eigen energie in fysiek, sociaal en mentaal uitdagende situaties met oefeningen voor spirituele krijgers uit verschillende sjamanistische tradities. We zullen ook trainen in aarden, energie in balans te houden tussen jezelf en anderen en je los te maken van niet-helpende energieën. Daarnaast leer je ontladen en terug opladen. Maar vooral leer je de kwaliteit van je Ware Natuur te onderscheiden van energie en stemmen/gedachten die daar niet mee resoneren.
 • Saboterende overtuigingen te herkennen en doorprikken en je er niet meer door te laten misleiden en afleiden van je Bestemming als spirituele krijger.

Bovendien, en dit is ook uniek tov andere én mijn vorige trainingen, ga je deze vaardigheden ook echt oefenen in de groep én thuis. Tot je ze je helemaal eigen hebt gemaakt.

Dit maakt dat:

 • je de volle verantwoordelijkheid opneemt voor jezelf, je eigen beleving en geluk.
 • je je vele malen meer ondersteund en bekrachtigd voelt door krachten die groter zijn dan jezelf, je bondgenoten, Moeder Aarde en de krachten van de Hemel
 • die krachten op een zuivere manier vóór je werken, dus niet bestuurd vanuit het ego
 • je tegelijk wel die krachten ter beschikking hebt vanuit jouw spirituele autoriteit.

Bovendien:

 • verhoogt je energieniveau voelbaar en blijft het zelfs nog groeien
 • ben je in staat om in je eigen kracht te blijven staan in elke situatie
 • hoef je je niet meer neergehaald te voelen door gebeurtenissen buiten jou, door je eigen gedachten en door contacten met andere mensen
 • kan je, als het toch gebeurt dat je je sociaal-energetische evenwicht verliest, veel sneller je energie en de situatie terug in evenwicht  brengen, jezelf ontladen en terug opladen
 • kan je in elk moment respectvol met jezelf en met anderen omgaan
 • maak je een enorme sprong in vertrouwen om intuïtief je bestemming te volgen
 • komt je bestemming helemaal in het centrum van je leven te staan
 • ben je in staat de grootste uitdagingen als geschenken te ontvangen
 • voel je je voluit ten dienste staan van het Hoogste Goed

Resultaten

Wat als je het engagement voor deze training voor 100% aangaat en je door mij laat begeleiden om de geleerde vaardigheden ten volle in je leven te integreren? Dan  zul je een spirituele krijger zijn. Je zult floreren. In je kracht staand, leef je in afstemming op je Ware Natuur, volg je intuïtief je bestemming en leef je vanuit een hoger energieniveau.

Bovendien word je geleid van Hogerop en ben je in staat om die leiding te horen en te volgen. Je zult veerkrachtiger zijn, waardoor je je niet meer uit het lood hoeft te laten slaan. En als het toch gebeurt, zul je je evenwicht makkelijk en binnen minuten, na een tijdje zelfs seconden, herstellen. Je hoeft dus geen energielekken meer te hebben.

Hierdoor ga je ook respectvol om met anderen en geef je ze de kans om zelf in hun kracht te staan. Meer nog: je geeft de kracht vanzelf door. Omdat je zelf in je kracht staat, heb je de energie en de helderwetendheid om dienstbaar te zijn aan het Hoogste Goed van Allen. Dat zijn de kwaliteiten van een spirituele krijger.

Hoe meer integratie, hoe hoger je energieniveau en je trilling worden.

Ik help je om een stevig fundament van aardekracht, sociaal-energetische en innerlijke vrijheid te bouwen zodat deze kracht onbelemmerd door jou kan stromen. Zo kan jij, midden in het leven van alledag en de wereld van vandaag, jouw ware leven als een spirituele krijger LEIDEN ipv lijden.

Wat je krijgt, is een intensieve training van 6 maanden, met:

 • 6 maandelijkse live transformatieweekend, inclusief 2 zweethutceremonies
 • 3 individuele mindshift sessies
 • 6 gebedscirkels waarin we de kunst van gebed verdiepen en ceremoniële vaardigheid aanscherpen
 • een reeks videotutorials waarin je technieken leert om thuis en in de weekends verder mee aan de slag te gaan.
 • geregeld check-ups om je aan te moedigen en bij te sturen in je spirituele krijger beoefening.

Tijdens de live transformatieweekends en gebedscirkels word ik geregeld bijgestaan door minstens 1 assistente. Deze zijn ook spirituele krijgers en hebben ruime ervaring om de sacrale ruimte mee te houden en waar nodig individueel te ondersteunen.

Je kunt kennismaken met de spirituele krijger methoden en de manier van werken in deze training op de dagtraining:

‘In je Lichtkracht staan in de wereld’

Deze trainingsdag gaat door op 3 oktober 2020

! Het bedrag voor deze workshop wordt afgetrokken van je inschrijvingsgeld voor ‘Warrior of Light’ bij inschrijving voor de training !

Prijs voor de Warrior of Light training

Zoals ik reeds aanhaalde, heb ik meer dan 20 jaar lang ervaring opgedaan. Ik heb ook tienduizenden euro’s uitgegeven aan workshops en trainingen die me hielpen in mijn kracht te komen en een spirituele krijger te worden.

De eigenlijke waarde van deze training, want alles wat ik geleerd heb zit hierin geconcentreerd, is dan ook makkelijk 20.000€

Maar ik ga je niet vragen wat ik heb moeten geven. Integendeel, ik bied deze levensveranderende training aan voor 1995€.

Bovendien bied ik 250€ korting aan al wie vóór 1 oktober een gratis kennismakingsgesprek aanvraagt, dan betaal je dus maar 1745€.

Het is mogelijk om deze te betalen in 6 maandelijkse termijnen.

Thee en versnaperingen zijn inbegrepen. Overnachting en maaltijd zijn niet inbegrepen, lunch is dus zelf mee te brengen. Overnachting met ontbijt is mogelijk bij een bed and breakfast in de buurt voor een schappelijke prijs.

Uiteraard houden we tijdens deze training de regels ter preventie van het coronavirus in acht. Dit maakt ook dat het aantal deelnemers beperkt is tot 8.

De hierop volgende training zal pas starten in oktober 2021. Als je voelt dat het juist voor je is, heb je dus één kans dit jaar.

Data van de training: zie Agenda

Voel je dat de weg van de spirituele krijger jou roept? En dat ‘Warrior of Light’ zou kunnen zijn wat jij nu nodig hebt? Vraag dan nu een GRATIS gesprek aan zodat we kunnen nagaan of het helemaal klopt voor ons beiden.

Laat dit je wake up call zijn om een duurzame weg van vrijheid op te gaan. Je kunt er nu voor kiezen om in de kracht te gaan staan die Spirit jou wil geven: de kracht van de spirituele krijger.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *