Ons doel is om jou te helpen spiritualiteit ten volle te integreren in je dagelijkse leven.

Spirit en natuur, onze onuitputtelijke bronnen

Spirit en natuur spelen de hoofdrol in onze individuele coachings en groepstrajecten. Eenvoudigweg omdat mensen zelf spirit en natuur zijn. Hoe dichter we terug naar onze oorspronkelijkheid keren, hoe moeitelozer vertrouwen, vreugde, overvloed, gezondheid stromen. Aarde, vuur, water, lucht en ether, de zon, de sterren, planten, dieren, klanken, stilte, geuren, kleuren … Ze wijzen ons de weg en brengen ons thuis. Bij onszelf en bij elkaar.

We vullen en voelen elkaar aan

Hedwig en Maarten. Heel verschillend maar ook heel compatibel. Als partners en als begeleiders. De intake doen we sowieso samen. Om zo extra helder in te schatten wat er nodig is. Als jij bereid bent om voor een echte doorbraak te gaan, vanuit onze stevige bedding, gaat een van ons met jou verder op pad. Maar de andere is nooit ver uit de buurt. We supporteren sowieso als duo voor je. Spiritualiteit heel praktisch integreren in het dagelijkse leven is wat ons verbindt. Wees welkom.

Waarvoor kan je niet bij ons terecht?

Oplapbeurten, zweverigheid, een opleiding die funky staat op je spirituele cv, zelfmedelijden … Daar is jouw en onze tijd hier op deze planeet veel te kostbaar voor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *