Iedereen die ooit rond een vuur zat kent het wel: hoe Vuur iets met je doet. In een vuur staren, geeft je een soort andere focus – noem het bewustzijnsverruiming – en heeft een louterend effect. Dit langere tijd met volledige aandacht doen, geeft aan dit effect een verdieping die je met het eerstgenoemde niet kunt vergelijken. Daarom, en op vraag van velen, bieden we deze zomer enkele nachtelijke vuurmeditaties aan waarbij je het life changing effect van het contact met het Vuur ten volle kunt ervaren onder onze deskundige begeleiding.

Meditatie

Wanneer je je met de juiste eerbied en ontzag naar Vuur toe verhoudt, brengt Grootvader Vuur, zoals we hem noemen, je makkelijk in een meditatieve staat. De ruis van je malende gedachten verdwijnt zachtjes naar de achtergrond. Vanuit de leegte die er onder je hersenpan verschijnt, wordt ook een meer heldere visie op de worstelingen in je leven mogelijk.

Creator

De focus en opladende kracht die Grootvader Vuur brengt, maakt dat je niet alleen helderder kijkt. Er kan een vastberadenheid in je groeien, moed en een gevoel van gedragen worden. Wij begeleiden je daarbij ook om vanuit een eerlijk contact met je innerlijke knopen, doelen te formuleren, en knopen door te hakken. Je gaat op een andere manier naar huis, meer als Creator van je eigen leven, en minder als slachtoffer. Dat is de spirit van Grootvader Vuur in actie.

Enkel voor ingewijden

Deze nachtelijke vuurmeditaties duren een groot deel van de nacht. Dit vraagt dat je zowel vooraf als nadien de nodige rust dient in te bouwen. Kom dus niet recht van je werk naar hier. Vanwege de diepte van het werk dat we hier doen, is deze activiteit niet voor wie nog geen coaching of ceremonies bij ons meedeed. Enkel voor ingewijden dus.

Concreet

3 data: 11 mei, 20 juli (met Carola) en 24 augustus, telkens start om 20u, afronden volgende dag 11u.

Na de meditatie kan je nog enkele uren slapen op je zelf meegebracht matje, waarna we samen ontbijten (potluck: ieder brengt iets mee om te delen) alvorens iedereen naar huis kan gaan. Dit geeft ons ook de kans om na te gaan of iedereen ok is. Een gesprek direct nadien met één van ons is mogelijk ter integratie voor wie het nodig heeft.

Bijdrage: 100€ per nacht

Er is plaats voor maximum 15 deelnemers

–> Schrijf je hier in

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *