Hedwig

Ik was geen typische adolescent. Het anders zijn was niet makkelijk. Ik moest heel hard werken om mee te kunnen op school. Dit drukte op mijn schouders. Ik bleef trouw aan mezelf, maar werd meer ingehouden en ervoer een schurende afscheiding tussen mij en de ander.

Alleen zijn in de weide, het bos of bij de oude bomen op de plek waar we woonden waren voor mij de mooiste momenten; dan kon ik me terug connecteren met mijn bron. Het gaf me een geweldig gevoel van vreugde: thuis zijn, geborgen in mezelf, zo ruim tot voorbij de sterren. De wrijving met de buitenkant bracht me bij mijn innerlijke schoonheid en waarheid.

Mijn ouders en 2 leraars hebben me echt bijgestaan op mijn spiritueel pad. Het meditatieve contact in dans en gesprekken met Marinette Van de Wijngaarde en Luc Heyligen hebben mijn wezenlijke kracht versterkt, de kracht die niet gebonden is aan bepaalde uiterlijke prestaties of resultaten. Ze leerden me ook mijn innerlijke pijnen gewaar te zijn en invoelingsvermogen ontwikkelen.

Ik ontwikkelde verder mijn helende en intuïtieve vermogens via cursussen stemwerk, intuïtieve ontwikkeling, Reiki en voice dialogue. Mijn opleiding orthopedagogie en werken met mensen met een beperking leerden me veel over non-verbale en subtielere vormen van communicatie. De 4-jarige opleiding creatieve therapie heeft me handvatten gegeven om creatieve werkvormen bewust in te zetten in mijn werk als psycho-energetisch consulent.

Tijdens een individueel consult of in een cirkelbijeenkomst, nodig ik je uit tot ontmoeting in die open ruimte en samen te baden in zijn. Geen invulling, gewoon observeren, voelend aanwezig zijn en kijken wat er verschijnt. Alles welkom te heten en mogelijks tot uitdrukking brengen.

Reacties zijn gesloten.