Liefst volg je je eigen pad, kom je los van beperkende stemmen en luister je in plaats daarvan naar de stem van jouw hart. Tegelijk wil je dan weer niet vervallen in eenzijdig individualisme. Want wat je op dit pad ook voelt wakker worden, is een verlangen om meer en dieper te verbinden met gelijkgestemden. Maar zonder meer het collectief volgen? Dat is nu ook niets voor jou!

Authenticiteit en verbinding kunnen tegendelen lijken. In dat opzicht kunnen we veel leren van in stamverband levende mensen. Voor hen versterk(t)en de twee elkaar juist. Wezenlijk jezelf zijn maakt zoveel diepere lagen van verbinding mogelijk. Tegelijk gedijen groepen pas echt als alle leden in hun eigen kracht staan. En spiegelt een groep hartsverbonden mensen jouw licht.

Veel mensen blijven hun hele leven op zoek naar wie ze werkelijk zijn en wat ze de wereld te bieden hebben. Eén ding waar het hen vaak aan ontbreekt, is de vertrouwensbasis van een tribe. Een community die het ontluiken van ieders kracht ondersteunt.

Ben jij ook zo iemand die verlangt naar meer verbinding, meer samen, naar authentieke uitwisseling vanuit wie je in wezen bent?

Wil jij, in een groep gelijkgestemden

 • meer gemeenschap beleven, zonder heel je leven om te gooien?
 • samen de beoefening van je spirituele weg verdiepen en vaste grond geven?
 • Samen de heling van een diepere afstemming met de natuur ervaren?
 • ontdekken hoe het is als de groep vanzelf jouw gaven doet bovendrijven?
 • in een veilige omgeving deze gaven exploreren en leren inzetten?

Sluit je dan aan bij onze Tribe!

Tribe is een diepe duik in wat de spirituele essentie van community je kan brengen. Het is een laboratorium voor hartsverbonden leven, geïnspireerd door de in stamverband levende oorspronkelijke mens die nog dichter bij de bron stond.

En dit zonder dat je moet je job opzeggen en je huis verkopen om ergens op een verlaten eiland een 100% off grid, zelfvoorzienende spirituele commune te gaan opstarten! Zeker niks mis mee, integendeel, maar waarom niet hier en nu beginnen met de essentie?

Een valkuil in de zoektocht naar community is namelijk om je eerst te richten op de vormgeving. Terwijl een stam in wezen begint van binnenuit. Vanuit de essentie. Zijn wie je bent en groeien in zielsconnectie en praktische interactie met Mensen en Aarde. Het menselijke potentieel exploreren en beleven in een oeroude vorm: de Tribe.

Werkwijzen

In de Tribe is er structuur en ruimte.

Structuur

In de structuur krijg je input: inspiratie, ankers en tools om op terug te vallen. Lesmomenten rond bezieling, communicatie, sociale interactie en energiewerk. Hierbij werken we in ceremoniële connectie met Spirit. Spirit is de kern van elke stam.

Waaruit bestaat de structuur zoal?

 • elke dag begint met een meditatie
 • geregeld een deelcirkel in verbale en non-verbale communicatie
 • ceremonies en energetisch/sjamanistisch werk om te connecteren en werken met je hoger zelf, je spirits, sacrale seizoensovergangen, de energie van de tribe, je intenties rond eigen werkpunten en het veld van creatie en liefde
 • handvatten en oefeningen vanuit geweldloze communicatie
 • handvatten en oefeningen vanuit sociale permacultuur
 • synchrone dans
 • op verplaatsing werken met de energie van een krachtplaats
 • je krijgt opdrachten rond je eigen plaats/talent in de Tribe, en de vertaling naar je leven buiten de Tribe
 • lesmomenten en ceremonies rond bepaalde thema’s op aanvraag
 • ieder krijgt, naast de activiteiten in groep, ook 2 individuele sessies

Ruimte

We bieden daarnaast bewust voldoende ruimte. Voor spontaniteit, exploratie, oefening en integratie. Deze ruimte is een uitnodiging om bewust aanwezig en gecenterd te zijn bij wat wordt aangeraakt door ons werk samen, en ontvankelijk voor wat zich aandient.

Lichtjes van inspiratie, inzichten, steun, verbindingen en sluimerend potentieel zullen boven komen en de trilling van het gezamenlijke veld verhogen. Individuele werkthema’s en schaduwkanten worden opgelicht in deze vibratie. In de ruimte kan de magie van de Tribe plaatsvinden.

Je krijgt ook de kans om in de veilige bedding van de Tribe, in verbinding met stamgenoten jouw medicijn te exploreren. Een gemeenschap leeft pas echt als iedereen zijn ding doet. Wie ben jij in de Grote Cirkel van het Leven?

We voelen telkens samen in het veld van de Tribe wat juist is in het moment, zowel in structuur als in ruimte. Bovendien stellen we ons open om de flow van natuurlijke ritmes van jaargetijden en de maan te benutten.

Wat brengt de Tribe je?

 • Je hebt een diepe beleving van spirituele gemeenschap
 • Je krijgt de steun van gelijkgestemde zielen die jou echt zien terwijl jouw ontwaken en zelfontplooiing versnelt
 • Je krijgt een duidelijke en krachtige verbinding met jouw krachtbronnen
 • Je afstemming op de natuur en haar ritmes verdiept zich
 • Je ervaart een dieper, levend contact met jouw authenticiteit en het medicijn dat jij bent. Een groter bewustzijn van wie jij werkelijk bent.
 • Je bent meer gecenterd en geaard in wie jij bent en kunt dit makkelijker omzetten in je dagelijks leven.

Engagementen

We vragen je engagement om de spiegelende werking van de Tribe en haar leden te omarmen, te benutten en daarbij zowel te durven kijken naar lichtpunten als naar schaduwkanten in jezelf.

Wij verbinden ons ertoe om als facilitatoren in ons centrum, onze lichtheid en in verbinding te blijven wanneer jij naar de jouwe op zoek bent. Om jou de handvatten te bieden om deze in jezelf en in verbinding te herontdekken en te verdiepen. En om een helend veld te creëren waarin die groei en heling wordt bevorderd.

Praktisch

Je schrijft je in voor een jaar. We komen meestal één dag per maand samen, behalve in de zomermaanden: dan is er het Tribe-weekend!

Eén keer per seizoen opent de cirkel zich en kunnen nieuwe leden zich aansluiten. Deze tribe blijft dus in beweging.

Bijdrage

De werkelijke waarde van een jaar Tribe, is voor ons ongeveer 1500 €. Dit houdt 12 groepsdagen in die we met 2 begeleiden en 2 individuele sessies.

We willen de Tribe echter toegankelijk genoeg maken. Daarom hebben we besloten dat je kunt aansluiten voor 995 €. Het is mogelijk om dit te betalen in schijven.

We bieden tevens de mogelijkheid om je eerste dag mee te doen als proef. Op het einde van de dag kan je beslissen of je mee met ons verder doet voor een jaar.

Data

Data voor het jaartraject vanaf najaar 2023 beschikbaar vanaf juni.

De eerste stap

Contacteer ons voor een gratis intakegesprek en verken vrijblijvend met ons of de Tribe iets voor jou is!

8 Reacties

 1. Op zoek naar een plek waar je HE-LE-MAAL jezelf mag zijn, zelfs dansen als een kabouter? Welkom in de Tribe, onze échte familie van gelijkgestemden in Spirit!

 2. Onmogelijk uit te drukken in woorden maar ik ga toch een poging doen. Nooit zo’n gevoel van thuiskomen mogen ervaren! Samen stromen, authenticiteit, spontaniteit en speelsheid leiden ons naar de diepte. Het ware gevoel van gelijkgestemden ten volle in de praktijk mogen ervaren is een rijkdom die mijn hart doet overstromen. En deze verbinding is er niet enkel op de tribe-zaterdagen maar ook tussendoor!
  Kom je er ook bij?

  1. Hartelijk dank voor je reactie, Ylke! Het is inderdaad wonderlijk hoe in de gatherings en evengoed op afstand die bijzondere connectie kan ontstaan en hoe we elkaar zo optillen ❤️

 3. De Tribe is een plek waar ik kan thuiskomen bij mezelf én de groep. Ik voel me opgenomen door gelijkgezinden die mij aanmoedigen om in mijn kracht te gaan staan. Hedwig en Maarten begeleiden dit subliem! Met een groot hart , veel wijsheid, gronding en een speelse twist! Heeeeeeeeerlijk! Ik ben dankbaar voor de mooie mensen die ik heb leren kennen, de ondersteuning en de groeikansen.

 4. Heerlijk om deel uit te maken van deze Tribe ! Via verbinding met de andere leden, de natuur en sjamanistische rituelen co-creeren we een nieuwe wereld. Elke keer weer komt er iets moois tot stand uit de stilte en de kracht van deze groep. Hedwig en Maarten zijn de diepverbonden hoeders van deze Tribe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *