Dit vrouwentraject is er om de Godin in jou te wekken, Sister!

Het Ontwaken van de Godin is een traject waarin je puur, wild en creatief jezelf kan zijn. In echt en ongedwongen contact met andere bewuste vrouwen, gids ik jou en de groep graag in het herontdekken en verankeren van essentie, vreugde en vuur.

Herken je één of meer van deze ervaringen?

 • Voel je je afgeremd in je spontaniteit in interactie met anderen? Bijvoorbeeld als je gaat dansen, met iemand in bed kruipt, gewoon tederheid wil tonen aan een vriend/vriendin,…
 • Heb je het gevoel dat je op intiem vlak een ander moet behagen waardoor je verlamt en het contact verliest met je eigen stroming?
 • Durf je nog niet genoeg gaan voor je eigen genot?
 • Voel je die wilde oerkracht in jezelf maar kan je haar nog niet genoeg leven? Mis je in je dagelijkse realiteit de juiste gelegenheden om deze energie tot uiting te brengen?
 • Ben je er klaar mee jezelf te verschuilen, je meer te conformeren dan gezond voor je is?

Ik verheug me er intens op om jou mee te nemen in het verkennen en in stroming brengen van jouw sensualiteit. Onze sensuele en sexuele energie is van nature sacraal. Hoe meer we haar (h)erkennen en toestemming geven, hoe meer we kunnen ervaren wat een immense bron van vreugde en kracht er voor ons klaar staat.

Droom je ervan om:

 • je sensualiteit te laten stromen vanuit een intiem en liefdevol contact met jezelf?
 • spelenderwijs op verkenning te gaan in een levend en echt contact met anderen?
 • sacrale momenten te beleven die een groot geschenk aan jezelf zijn en waardoor je helemaal opgeladen en vrijer de wereld tegemoet kan treden?

De Sleutels in dit vrouwentraject

Je Tempel exploreren

Met een nieuwsgierige blik en uitgestoken voelsprieten gaan we in elke samenkomst andere lichaamsdelen verkennen. Bij deze liefdevolle zelfexploratie zijn aanraking, adem en stem 3 essentiele instrumenten. We eren en koesteren het lichaam als een wondere tempel. Zo geeft het vrouwentraject je volop de kans om de sens-/sexuele kracht die in je schuilgaat op je eigen ritme te exploreren, eerst en vooral op jezelf.

De ruimte zal steeds genoeg verwarmd zijn om naakt of schaars gekleed te kunnen werken. Naaktheid is niet verplicht. Het is wel aangewezen dat je genoeg op je gemak bent als vrouwen naakt zijn.

Deelcirkels

Bij deze sleutel heb je de kans om te spreken over jouw authentieke beleving in kracht en kwetsbaarheid en in al zijn nuances. Door te luisteren, krijg je spiegels die heel verrijkend zijn en je stimuleren in je eigen groei. Jij zorgt voor jezelf en bent open aanwezig. Maar je hoeft een ander niet te dragen. Ik waak voor een warme en veilige bedding.

Ritual Play

Dit is een krachtige tool in het vrouwentraject om open communicatie en spontane zelfexpressie te stimuleren binnen een heel duidelijk en veilig kader. Met veel enthousiasme volgde ik in Finland de basistraining bij Marina Kronkvist, de grondlegster van deze innovatieve methode. Momenteel doe ik bij haar nog een individueel verdiepingstraject.

Bij Ritual Play werken we met enkele zeer eenvoudige structuren. Een afgebakend speelveld, duidelijke tijdsbepaling, concrete afspraken. Deze helpen om spontane interacties tot stand te brengen. Je wordt uitgenodigd om je gevoelens en impulsen van moment tot moment op non-verbale wijze tot uiting te brengen. Dat kan via lichaamstaal, aanraking, klank, beweging of andere creatieve media. Alles wat zich aandient binnen deze setting is waardevol en kostbaar spelmateriaal.

Dit vrouwentraject helpt je

 • Jezelf te beminnen
 • In het hier en nu je lichaam te aarden en je zintuigen te openen
 • Je vrijer en vrouwelijker door het leven te bewegen, sensueel en sexy
 • Je levenskracht en zelfhelende vermogen aan te wakkeren
 • In de hectiek van het dagelijkse leven ruimte te maken voor voedende sensualiteitsbeleving en verbinding
 • Plek geven aan zowel de vrouwelijke als de mannelijke zijde van jezelf
 • Een mooie basis te leggen voor diepere en rijkere vriendschappelijke, familie- en liefdesrelaties waarin je echt jezelf bent.

Komende lente geeft je een mooie opportuniteit om jouw eigenheid op een natuurlijke manier naar buiten te brengen in een levendig samenspel met andere wilde vrouwen.

Concreet

Zes bijzondere bijeenkomsten met ceremonie, healing en ritual play.

 • 5 zaterdagen telkens van 10u tot 16u op 3/2, 2/3, 30/3, 27/4 en 30/6
 • 1 vrijdagavond 3/5 van 18u tot 22u
 • 1 individuele sessie om jouw persoonlijke thema’s gericht te belichten

Bijdrage voor dit unieke vrouwentraject is 625 €. Betaling in schijven is mogelijk.

Interesse?

Dan voelen we het samen even in, in een persoonlijk gesprek via telefoon of Zoom.